2020. november 7., szombat

2020.11.07 Klubgyűlés

Ma 12 fokban, de csodálatos napsütésben rendhagyó módon - a covid miatt - szabadtéren a velencei korzón tartottuk meg az évi rendes klubgyűlésünket.

Sokan érkeztek motorral, pedig a reggeli induláskor még zimankó volt :), álljon itt Atioffshore reggeli bejelentkezésének képe.


Most látom, hogy Tj éppen összefoglalta a mai napot, itt a bejegyzésének egy kis részlete:

"Csodálatos napsütésben tizen-egynéhány fokban gurultunk be a két ezres V-Strommal Velencére, a novemberi éves klubgyűlés helyszínére.
A fakapun áthaladva Nabs-al kiálltunk a nyeregből, hogy lássuk a parkoló melyik részében csoportosul a klub kemény magja.
Miután kiszúrtam őket, a kellő színpadias hatás érdekében felnyomtam mind a hárompár kiegészítő világításomat, hogy minél fényesebben sikerüljön a bevonulásunk.
Hiába a bevetett fényözön, a sok ablakon kidobott Lux, mégsem sikerült eléggé fényesre a begurulásunk, nem ült ki az arcokra a döbbenet, nem sikerült felráznom a meghitt békés beszélgetőket.
A legújabb fejlesztésem, a barokkosan túlburjánzó, már-már giccsbe hajló teniszlabdás bukógomba protektorom látványa sem érte el a csapat ingerküszöbét.
Talán, ha Alfi ott lett volna, neki biztos megakadt volna a szeme a színük miatt láthatóságot fokozó funkcióval is bíró kütyükön.


Nem volt sok időm rágódni az ügyön, mert iskolapéldáját láthattam, hogy kell a közönség figyelmét felkelteni!

A nem sokkal utánunk érkező Atioffshore, 19-re lapot húzott és bejött neki!

Miután a parkolóban a célegyenesbe fordult, azonnal egy tökéletesen kivitelezett tripla leszúrt rittbergerrel nyitott, majd a megszokott gyakorlattól eltérően, egy látványos kicsúszással folytatta, végül megállva a pörgésből, felállt és szerényen meghajolt a nagyérdemű felé, akik csak a döbbenet miatt nem tapsoltak a művésznek, de a szemlélődő arcokról leolvasható volt, hogy gyakorlatával kivívta minden néző őszinte tiszteletét.

Gyorsan oda siettünk és segítettünk felállítani a megbokrosodott paripát. Sajnos a parkoló aszfaltja az-az utálatos fehér fajta, ami még melegben is úgy csúszik, mint a jég, nemhogy novemberben.

Szerencsére nem esett se neki, se a motorjának komoly baja, noha a fékpedálja egy kicsit elhajlott, illetve megkopott, de a pedál nem adta olcsón magát, ott hagyta a betonba vésve a nyomát örökre!


A klubgyűlés jó hangulatba telt, mindent megszavaztunk, még a szavazást is!

Felvetődött, hogy ingyen lángos és örök élet a jelenlévőknek, de ebből sajnos a klubgyűlés végéig nem valósult meg semmi, pedig simán megérdemeltük volna, legalább a lángost, ott és akkor.

Végül nem herdáltuk a közös vagyont, helyette mindenki vett magának saját pénzből valami harapnivalót, majd szedelődzködni kezdtünk.
"


Az eseményen készült képek megtekinthetőek itt.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése