2020. október 23., péntek

Velencei lecsó fesztivál - Bacus


Idén október 23-ára nagyon szép időt ígértek, így legurultunk Velencére a korzóra, hogy megkérdezzük a helyi vendéglátóipari egységeket ki lesz nyitva majd novemberben, illetve tarthatjuk e ott az idei klub évzáró gyűlésűnket. A covid járvány miatt ezt idén rendhagyó módon a szabadban szeretnénk megejteni.

Tulajdonképpen több kisebb csapatban érkeztünk, én Ispán vezetésével 4 motorból álló kis örömgurulással érkeztünk. A szép idő a mi lefelé tartó gurulásunkra nem volt jellemző, 12-14 fokban mentünk Nadapig, ahol - mintha csak megrendeltük volna - kisütött a napocska és az amúgy is vidám hangulatunk megkétszerezte.

Nem kis tömeg volt a korzón, mert ezen a hétvégén került megrendezésre a lecsó fesztivál. Finomakat ettünk, jót beszélgettünk, majd elkísértük V2Tomiékat a közeli telkükre, ahol egy finom kávét kaptunk.

Hazafelé kicsit rutintalanul 3 felé csapat az egyébként 4db R1200 GS -ből álló konvojunk, de a Bajna - Héreg szakaszt most is élveztük, sőt megnéztük a nagy port kavart felfestést is.  

A képek megnézhetők ide kattintva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése